Hästintresserade ungdomar vill ha uteboxar.

Det är några ungdomar i byn som är så väldigt förtjusta i hästar men ingen av föräldrarna har råd med ett stall. Det kommer dessutom andra problem som bygglov och så vidare även om man hade de pengarna. Nu tycks en av tjejerna kommit på en idé som alla i föreningen kanske kan hjälpa till med. Alla gillar vi ju djur! Lösningen är uteboxar! Nästa vecka ska vi åka och titta på några i grannbyn som har satt upp detta. Jag har läst på lite om dem:

Färdigbyggda uteboxar som används som häststall är utan tvekan det enklaste och mest prisvärda sättet att tillhandahålla säkra och trygga bås för dina hästar. Även om prefab uteboxar som konceptet har funnits i flera år, är det fortfarande många människor som fortfarande har en aha-upplevelse när de hör om det. När du tänker på alla de fördelar som uteboxar har jämfört med ett vanligt häststall måste du fråga dig själv, varför du skulle överväga något annat. Det är låg kostnad och säljs som allt-inkluderat-paket. Inget extra som måste köpas till och det är anpassningsbart med massor av alternativ och uppgraderingar! Häst-vänligt och problemfritt. Uteboxar levereras fullt monterade och klara för att kunna användas samma dag.

Här kan du läsa mer om du är intresserad av uteboxar, ydre-grinden.se. Jag tycker det låter som en intressant tanke och mark har vi en del runt om klubbstugan.