Markarbete

Vill du ha hjälp med markarbete i Kalmar med omnejd står vi Svensk Entreprenad i Torsås AB med öppna armar för att hjälpa dig. Vi utför alla typer av bygg- och anläggningsarbeten där markarbeten är en stor del av de dagliga uppgifterna. Tillsammans löser vi det kunden vill ha, helt enligt egna önskningar och visioner. När vi arbetar har vi alltid i åtanke att minimera miljöpåverkan, bland annat genom att använda oss av miljösnåla bränslen på våra fordon.

Yrkeserfarenhet och kvalitét

Personalen på svensk Entreprenad har lång erfarenhet och är oerhört sakkunniga. Vi har i många år arbetat med markarbete men utför såklart alla typer av bygg- och anläggningsarbeten av högsta kvalitét. Idag har vi en bred kundkrets och våra kunder är alltifrån företag, industrier, kommuner, bostadsrättsföreningar till privatpersoner. Vi är väldigt måna om att ha en tight och god relation till våra kunder, vi bygger för framtiden genom att vara lyhörda, proffsiga och tillmötesgående.

Certifierade inom byggindustrin

När du anlitar en byggfirma för att få hjälp med markarbete och övriga arbeten ska du som kund inte behöva fundera över hur slutresultatet blir, det ska vara givet. Resultatet ska hålla bästa klass. Hos oss på svensk Entreprenad är samtliga i personalen certifierade trähusbyggare och medlemmar i Sveriges byggindustri. Precis lika gärna som att du vill ha en certifierad frisör, lika gärna vill du ha en certifierad entreprenör som är proffs på sin sak och kan allt inom markarbete.

Råd och tips kring markarbete

Sedan 1982 har vi på Svensk Entreprenad AB i Torsås/Kalmar ägnat oss åt bland annat totalrenovering, anläggningsarbeten, markarbete och stensättning. Ett gediget kunnande och stor kreativitet har varit två av nycklarna till att vi idag omsätter ca 45 miljoner kronor på ett 30-tal fantastiska medarbetare. Med andra ord, tveka inte att höra av dig till oss om du har minsta lilla fråga eller fundering, vi finns här för dig.