Nytt uterum vid föreningslokalen.

En av våra medlemmar hade gått och köpt sig ett uterum men fick sedan ändrade boendeförhållande och det har bara blivit stående ouppackat. Han kom då på den perfekta idén om att sätta upp uterummet på föreningens tomtmark. Vi har gott om plats i trädgården och det är många av våra medlemmar som spenderar tid här på sommaren. Ett uterum förlänger säsongen ytterligare och det är så härligt att sitta där när det regnar! Det känns som om det kommer bli mycket fika där i sommar. Här kan du titta på fina uterum, www.zabra.se.

Jag har faktiskt ett uterum i vår sommarstugas trädgård. Det är gammalt men det fyller sin funktion fortfarande. Det brukar bli en djungel där sommartid när jag ställer ut alla blommor. Jag har fina minnen från min gamla mormor från det stället. Det är ett ställe som jag gärna sitter i ofta när jag är på landet. Soligt, varmt och grönt. Även på höstkvällarna är det skönt att kika ut där och ta en fika. Vårt är också fristående men det är vanligt idag att man bygger dem i direkt anslutning till sitt hus. Det blir då ett extra rum som man kan utnyttja även den kalla säsongen.